Blog
Leer de do’s en don’ts van de Nederlandse cultuur

Leer de do’s en don’ts van de Nederlandse cultuur

Nederland is een uitstekende natie, die aan de Noordzee, België en Duitsland grenst, met verschillende culturen die indrukken van Nederlanders en onbekende migranten laten zien. Het land, met veel vakantiebestemmingen, herbergt een scala aan authentieke artistieke creaties en imitaties van Nederlandse structuren met een rijk Nederlands ontwerp. De natie wordt vaak gezinspeeld als de thuisbasis van een deel van de buitengewone rationalisten en schilders, wiens veelgeprezen werken hier een hoop toeristen trekken.

Bepaalde tradities die in het ene land volkomen adequaat zijn, kunnen in het andere volledig worden beperkt. Er is een breed scala aan soorten conventies die cruciaal zijn voor de Nederlandse sociale erfenis. Een paar gedachten over het taaldecor, de kledinggewoonten, het fooien en het gastvrije gedrag kunnen ervoor zorgen dat uw beweging en verblijf in Nederland ooit in het geheugen wordt gekrast. Nederlanders zijn erg formeel en decorum is zeker geen groot probleem, hier is een overzicht van enkele do’s en don’ts voor een reis naar Nederland.

De Nederlandse samenleving is populistisch en hedendaags. Individuen zijn bescheiden, mild, autonoom, zelfverzekerd en innovatief. Ze waarderen instructie, moeilijk werk, ambitie en capaciteit. Zoals aangegeven door de Nederlandse cultuur zijn individuen in Nederland uitzonderlijk direct of openhartig tegenover elkaar en buitenstaanders. Ze beschouwen dit alleen als een indicatie van echtheid en vertrouwen. Het is een geweldig idee om met hun stream mee te gaan. Maar met betrekking tot gedrag op klaarlichte plaatsen of in zwermen, wordt luidruchtig of proactief gedrag niet gewaardeerd. Schud de hand nadat u iemand heeft verzameld. Begin een gesprek, afhankelijk van hun manier van leven, gewoon nadat je jezelf hebt gepresenteerd. Meerdere keren kussen op electieve wangen is een reguliere exclusief hier gevolgd terwijl je een dierbare metgezel welkom of gedag zegt. Nederlanders hechten meer belang aan tijd en snelheid. Probeer op tijd te zijn in de bijeenkomsten en probeer niet om de bijeenkomsten van een minuut geleden te laten vallen of opnieuw te plannen. Bovendien hechten ze veel waarde aan netheid en netheid.

Fooi geven is niet verplicht in Nederland. Wettelijk worden de administratiekosten onthouden voor de dinerkosten zelf, maar als iemand denkt dat de administratie buitengewoon acceptabel is, kan er ondanks de rekening een fooi van 10% worden gegeven. Ze eten meestal met vork in de linkerhand en mes in de juiste hand. Andere eetgewoonten worden hier als afwijkend beschouwd. De kledingstijl van Nederland is als Amerika. Zakelijke kleding is echt matig, maar het is afhankelijk van de roeping. Gemakkelijke kledingstukken hebben de voorkeur voor touring. Een korte broek is hoe dan ook waardig, alleen tijdens het hardlopen of klimmen. Roken is in tal van gebieden van Nederland verboden. Voortdurend vragen alvorens te verlichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.