De risico’s van crypto -financiering

In tegenstelling tot traditionele banken bieden crypto -financieel systemen veilige investeringen. Ze bieden ook vermogensbeheer, makelaardij en opslagdiensten. Ze bedienen institutionele klanten en gekwalificeerde beleggers.

Naarmate het financiële systeem meer en meer wordt gedomineerd door digitale activa, kan de risico’s van instabiliteit op de commerciële papieren markt uiteindelijk de stabiliteit van banken met stableCoins beïnvloeden. Dit zou de rijkdom van beleggers beïnvloeden.

Naarmate het aantal crypto -bedrijven groeit, kan het moeilijk zijn om te beoordelen of een project gerenommeerd is. Gerenommeerde projecten publiceren whitepapers en statistieken om aan te tonen hoe het platform werkt vergelijk crypto wallets. Ze hebben grote investeerders en een identificeerbare leider.

Sommige speculanten houden van cryptocurrencies vanwege hun waarde. Anderen staan sceptisch over de volatiliteit van deze activa. Een gebrek aan vertrouwen in de waardeschommelingen van cryptos kan een succesvolle speculatie dwarsbomen.

Een belangrijk aspect van het crypto-asset-ecosysteem is dat er geen overheidsentiteiten zijn die het beheersen. Het gebrek aan toezicht en controles in deze ruimte stimuleert speculatie.

Dit leidt tot een onvermogen om het risico te beheersen. Crypto -bedrijven hebben het Congres gelobbyd om wetgeving in te dienen om de kwesties aan de orde te stellen die door cryptocurrencies aan de orde zijn gesteld. Ze brachten USD 5 miljoen door met het lobbyen van de Senaat in de eerste negen maanden van 2021. De crypto -industrie argumenteerde tegen vage taal. Het argumenteerde ook tegen een definitie van makelaar.

Er zijn twee primaire vormen van het lenen van geld van gedecentraliseerde providers. De eerste is via een pool-gebaseerd kredietsysteem. De andere is via een platform waarmee individuen kunnen lenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.